8.5 C
New York
zondag 3 maart 2024

Avondvierdaagse Moordrecht gestart

De avondvierdaagse in Moordrecht is op dinsdag 10 mei gestart met de eerste vijf kilometer via de Westringdijk, het Abraham Kroesgemaal en langs de Schielandse Hoge Zeedijk. De start en aankomst is op het schoolplein aan de Oudersvrucht.

Maar niet alleen de leerlingen van Ixieje, St Jozef en de Mr. Lallemanschool uit Moordrecht lopen door, leden van de IJsselvogels, kinderen van de Kindcentrum De Ontdekkingsreizigers uit Gouda-Westergouwe en de Bron uit Gouderak lopen mee. De veerpont tussen Moordrecht en Gouda heeft speciaal hiervoor extra afvaarten ingesteld.

Bij het gemaal kregen de kinderen door D66 Zuidplas limonade aangeboden om even de dorstige keel te lessen. Op woensdag, donderdag en vrijdag zijn de volgende etappes van de avondvierdaagse, vrijdagavond worden de lopers feestelijk onthaald. Meer informatie over de avondvierdaagse in Moordrecht is te vinden op de website. Hier staat ook een mooi fotoalbum op van de maandagavond.

Advertentie