8.5 C
New York
woensdag 18 mei 2022

Hennepkwekerij opgerold in Nieuwerkerk aan den IJssel

Op woensdag 11 mei heeft de politieteam Waddinxveen-Zuidplas een hennepkwekerij in een woning aan de Vlist in Nieuwerkerk aan den IJssel opgerold. De politie werd via een melding via Misdaad Anoniem op de hoogte gebracht en is samen met team veiligheid van Zuidplas een onderzoek gestart.

In de woning in de wijk Esse Hoog zijn twee personen aangehouden. In de woning bleek er sprake van een gevaarzetting, men had zelf de electriciteit en gas aan elkaar geknutseld in combinatie met water. De hele dag is de politie en team handhaving bezig geweest met de ontmanteling.

Meld Misdaad Anoniem (M.) is het onafhankelijke meldpunt waar men anoniem informatie kunt geven over criminaliteit en misdaad, de anonimiteit van de melder staat hierbij altijd centraal. Dit kan via de website of via telefoonnumer 0800-7000.

Advertentie