8.5 C
New York
donderdag 19 mei 2022

Motorrijder klapt achterop auto door andere inhaler in Moordrecht

Een motorrijder is op vrijdag 13 mei rond kwart voor 11 gewond geraakt na een botsing met een remmende personenauto voor hem op de Middelweg in Moordrecht. De personenauto moest remmen door een inhaalactie van een automobilist die niet wilde wachten op de vuilniswagen die GFT bakken aan het legen was.

Hiervoor reed de motorrijder op de achterkant en vloog door de lucht. Na onderzoek in de ambulance is deze meegenomen naar het ziekenhuis. Op de Middelweg, tussen de rotonde Wethouder Visweg en het tunneltje naar de Pleisterplaats ontstond een lange file. De politie heeft het autoverkeer om het ongeval geleid via het fietspad.

De voertuig die de vuilniswagen heeft ingehaald, is doorgereden. Zowel het remmende voertuig als de motor hebben forse schade. Wie iets heeft gezien kan zich melden op 0900-8844

Advertentie