8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Webinar Kindje op komst

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) organiseert in samenwerking met psycholoog en opvoedkundige Tischa Neve een webinar voor aanstaande en kersverse ouders.

In hoeverre gaat je leven veranderen door de komst van een kindje en hoe ga je daarmee om? Bestaat die roze wolk? En vanaf wanneer begint het opvoeden eigenlijk? Psycholoog en opvoedkundige Tischa Neve, bekend van tv en andere media, neemt je mee om goed voorbereid aan het ouderschap en opvoeden te beginnen. Ook helpt ze je om na te denken over hoe jij straks je kind wil opvoeden en grootbrengen.

Om je eigen keuzes doordacht en weloverwogen te maken. Wil jij een reëel beeld van het ouderschap en wil je het opvoeden straks makkelijker laten verlopen? Wil je een goede start maken met en voor je kindje? Doe dan mee aan dit webinar!

De webinar Kindje op komst is heel 2022 gratis te bekijken via www.cjgcursus.nl

Advertentie