8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Vrijwilligersfestival om verenigingen en vrijwilligers te koppelen

Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) van Stichting ZO! nodigt verenigingen en stichtingen uit om deel te nemen aan het Doe mee! Festival op 10 september. Hiermee hoopt het VIP veel inwoners van Zuidplas te enthousiasmeren voor vrijwilligerswerk.

Doe Mee! festival
Het najaar is voor veel mensen de tijd om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen of activiteiten waarmee ze de koude, donkere dagen kunnen opleuken. Ze gaan op zoek naar vrijwilligerswerk, worden lid van een (sport)club of doen mee met activiteiten die worden aangeboden. Doel van dit festival is dan ook om inwoners van Zuidplas te laten kennismaken met organisaties in Zuidplas waar ze vrijwilligerswerk kunnen doen en aan activiteiten kunnen deelnemen.Voorbeeld van afbeelding

Netwerken
Het festival is op zaterdag 10 september van 13:00 – 15:00 uur in het Hervormd Kerkelijk Centrum in Nieuwerkerk aan den IJssel. Deelnemende organisaties kunnen hun naamsbekendheid vergroten, nieuwe vrijwilligers of leden werven en ‘netwerken’ met andere organisaties.

Inwoners
Het VIP gaat het festival nog volop bij de inwoners van Zuidplas onder de aandacht brengen. Ook roepen zij deelnemende organisaties op hun eigen achterban over het festival te informeren. Organisaties die mee willen doen kunnen zich aanmelden via deze link.

Advertentie