8.5 C
New York
woensdag 19 juni 2024

Wegens succes, in de herhaling: De Blijdorp actie van Leergeld

In de zomer van 2021 konden een paar honderd gezinnen, door de ‘Blijdorp actie’ van stichting Leergeld Hollandsche IJssel, een dag naar de Rotterdamse dierentuin. Heel veel enthousiaste reacties hebben Paul van den Eijnden, voorzitter van de stichting, doen besluiten om weer aan twee grote sponsors te vragen: Zullen we deze zomer weer een Blijdorp actie houden? Beide sponsors reageerden enthousiast waardoor we gezinnen uit Capelle aan den IJssel, Zuidplas en Krimpen aan den IJssel weer kunnen uitnodigen om een aanvraag in te dienen.

Komt uw gezin in aanmerking voor de Blijdorp toegangsbewijzen? Als het gezinsinkomen laag is, waarbij het niet uitmaakt of dat inkomen een uitkering is, ZZP-inkomsten, salaris of leefgeld, kan een aanvraag worden ingediend. Vermeld bij de aanvraag de gegevens van alle kinderen van 3 t/m 17 jaar en of het een één-of twee ouder gezin betreft. (voor kinderen t/m 2 jaar hoeft geen entree te worden betaald).

Ga naar de website www.leergeldijssel.nl of www.samenvoorallekinderen.nl, en dien de aanvraag in. Een recente inkomensspecificatie uploaden is niet verplicht maar versnelt de afhandelingsprocedure. U ontvangt, zolang de voorraad strekt, de toegangsbewijzen per post.

Advertentie