8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Deze week minder spits sprinters in Nieuwerkerk

De Nederlandse Spoorwegen laat deze week, tussen 27 juni tot en met 3 juli minder spitssprinters tussen Rotterdam Centraal en station Gouda Goverwelle rijden. Na een eerdere aankondiging heeft de NS dit standpunt niet aangepast. De sprinters tussen Rotterdam en Uitgeest (via Gouda, Woerden en Amsterdam) blijven wel rijden.

Net als veel andere bedrijven en sectoren ondervindt NS de gevolgen van de krappe arbeidsmarkt. Daarom wordt vooraf bepaald of het nodig is om op een aantal trajecten minder treinen te rijden. Zo kunnen we je informeren en dat beperkt vervelende verrassingen. Over de gevolgen vanaf 4 juli volgt later meer informatie. Plan je reis in de reisplanner.” aldus de NS.

De aanpassingen worden van te voren zichtbaar in de Reisplanner. De NS raad aan dat voor wie deze zomer op pad gaat voor vertrek de Reisplanner de checken.

Advertentie