-->
8.5 C
New York
woensdag 5 oktober 2022

De Rotte Zomerexpeditie: een zomerse ontdekkingstocht langs de Rotte

Ga deze zomer mee op expeditie in de prachtige gebieden rondom de rivier de Rotte. Ontdek elke vakantieweek een ander deel van het gebied. Met een ontdekkingstocht op zak kiezen deelnemers hun eigen weg langs de hoogtepunten uit het deelgebied van die week. Op de fiets of wandelend, op skeelers of varend. Ze bezoeken de mooiste plekken en worden verrast door bijzondere locaties, bezienswaardigheden en activiteiten. De Rotte Zomerexpeditie 2022 is van 11 juli tot en met 21 augustus.

Deelnemers kunnen zich via de website ookditisderotte.nl voor € 2,50 per expeditie inschrijven voor een ontdekkingstocht uit De Rotte Zomerexpeditie. Met elke week de mogelijkheid om in een van de zes deelgebieden op ontdekkingstocht te gaan. Deelnemers krijgen na inschrijving het boekje Expeditie De Rotte, een verzamelspeldje en een set waardebonnen die ze kunnen inleveren bij bijzondere locaties, activiteiten en horeca in het deelgebied. De waardebonnen vertegenwoordigen wekelijks een waarde van minimaal € 50,00. 

Routes

Deelnemers aan De Rotte Zomerexpeditie kiezen hun eigen route. In het boekje Expeditie De Rotte met avontuurlijke ontdekkingstocht(en) staan locaties, bezienswaardigheden en activiteiten die het bezoeken waard zijn. Is de activiteit gevonden, dan heeft de ontdekkingstocht nog een bijbehorende vraag en leuke wetenswaardigheden over het gebied. Alle tochten uit de gebieden zijn samengevoegd in het boekje ‘Expeditie De Rotte’. Het boekje is te verkrijgen via de website ookditisderotte.nl en bij verschillende ondernemers in de gebieden.

Over Ook dit is de Rotte

Plezierrivier de Rotte kronkelt vanuit de achtertuin van Rotterdam naar het bruisende centrum van deze wereldstad. De rivier biedt met haar levendige kades en groene natuuroevers een plek waar je je thuis voelt en is een bron van plezier en ontspanning. Via het platform Ook dit is de Rotte en Ook wij zijn de Rotte wordt de omgeving onder de aandacht gebracht van bewoners en bezoekers. OokditisdeRotte.nl is een samenwerking tussen Recreatieschap Rottemeren, gemeenten Rotterdam, Lansingerland en Zuidplas, Ondernemersvereniging Rottemeren en Stichting Plezierrivier de Rotte.

Meer informatie: www.ookditisderotte.nl/zomerexpeditie 

Advertentie