8.5 C
New York
dinsdag 16 augustus 2022

Camino pakt de bal op met JBC Nieuwerkerk

Op zaterdag 30 juli was er een eerste ontmoeting tussen Jeu de Boules Club Nieuwerkerk en Camino , centrum voor mensen die leven met en na kanker en nabestaanden in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Gezamenlijk maakte de vrijwillgers, deelnemers die leven met kanker, naasten en nabestaanden , na speluitleg van de voorzitter van de Jeu de Boules Club Nieuwerkerk, er een sportieve middag met veel enthousiasme en inzet van. Na afloop was er een luisterend oor voor elkaar, onder het genot van een hapje en drankje waarbij zowel Jeu de Boules Club Nieuwerkerk als Camino de wens om dit evenement in de toekomst voort te zetten, uitspraken. Camino bedankt de deelnemers en vrijwilligers van Camino en Jeu de Boules Club Nieuwerkerk voor de middag.

Centrum Camino is een inloophuis voor inwoners van de gemeente Zuidplas en regio die leven met kanker, hun naasten en nabestaanden. Wanneer je met kanker geconfronteerd wordt krijg je te maken met veel onzekerheden, verdriet en vragen. Centrum Camino is er om je te ondersteunen bij het omgaan met wat er allemaal op je afkomt. We bieden een luisterend oor en een plek waar je met gelijkgestemden contact kunt hebben, een plek waar je jezelf kan zijn, los van alle medische ballast.

Advertentie