8.5 C
New York
zondag 28 mei 2023

Autobrand op A20 bij Moordrecht

Begin van de middag is een Renault Megane uitgebrand op de A20 bij Moordrecht. Daardoor was de snelweg in de richting Hoek van Holland enige tijd gestremd. De inzittenden bleven ongedeerd en de weg is inmiddels weer vrij.

Gezin met drie kinderen

Een gezin met drie kinderen kreeg begin van de middag de schrik van hun leven toen hun auto op de A20 bij Moordrecht begon te roken. Op de vluchtstrook hebben zij de spullen uit de auto gehaald en zijn zelf op veilige afstand van de auto gaan staan. Kort daarna sloegen de vlammen hoog uit de auto.

Brandweer 

De Brandweer Gouda was snel ter plaatse. Nadat zij de vlammen hadden gedoofd, bleef de  auto te heet. Daarom hebben ze de auto nog nageblust, zodat deze veilig door de berger meegenomen kon worden. De auto is door de grote brandschade total loss.

Kijkersfile

De A20 is in de richting van Hoek van Holland volledig stil gelegd. Daardoor ontstond er een file tot aan knooppunt Gouwe. Ook in de andere richting ontstond er een file. Deze kijkersfile werd mede veroorzaakt door een rookwolk die over die rijbaan trok.

autobrand A20 Moordrecht

 

 

Advertentie