8.5 C
New York
zaterdag 2 maart 2024

Motorrijder verongelukt bij Moordrechtboog N457 bij Doelwijk

Op de Moordrechtboog (N457) bij Waddinxveen heeft een zeer ernstig ongeval plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een motor. De motorrijder is bij het ongeval om het leven gekomen. Het ongeval gebeurde dinsdagmorgen 9 augustus om 10:40 uur. Na de melding van het ongeval zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen.

De brandweer heeft inmiddels een tent opgebouwd op de plaats van het incident waarbij de motor onder de vrachtwagen lijkt te liggen. Het ongeval vond plaats bij de kruising van de Moordrechtboog naar industriegebied Doelwijk. Alle inzet van hulpverleners kon het leven van de motorrijder niet meer redden. De 68-jarige motorrijder uit Waddinxveen is ter plaatse overleden aan zijn verwondingen.

Door het ongeval is de N457 in beide richtingen afgesloten tussen de A20 en de kruising met de N451. De afslag op de A12 van Den Haag naar Gouda is eveneens afgesloten voor al het verkeer.

Advertentie