-->
8.5 C
New York
woensdag 5 oktober 2022

Rotta Rangers @night Vleermuizen expeditie

Heb je wel eens een echte vleermuis zien vliegen? Kun je vleermuizen eigenlijk horen? Vliegen ze echt in je haren of drinken ze bloed? Deze eerste Rotta Rangers@night leren de kinderen van alles over deze luchtacrobaten en hun leefwijze. Onder begeleiding van vleermuizengoeroe en ‘batman’ Jesse Keyzer gaat Rotta uiteraard ook naar buiten op pad ‘vleren’ met echte batdetectors.

Kom vrijdagavond 26 augustus tijdens de Nacht van de Vleermuis van 20.30 tot 22.00 uur beleven en ontdekken onder begeleiding van de enthousiaste vrijwilligers van Natuur- en Vogelwacht Rotta. In vele landen in Europa wordt dit weekend aandacht besteed aan vleermuizen. Wij zorgen voor de materialen.

Kosten € 2,-
Verzamelpunt: Rotta Trefpunt, Hoeksekade 164, Bergschenhoek.
Aanmelden (verplicht o.v.v. naam, leeftijd kind, mobiel nummer) via jeugd@rotta-natuur.nl.

Rotta Rangers zijn 7 t/m 12 jaar oud en gaan zonder hun ouders op stap met ons.

Advertentie