-->
8.5 C
New York
woensdag 5 oktober 2022

Waterspektakel definitief geannuleerd – geen alternatief programma

Het waterspektakel tijdens de Jeugdvakantieweek in Nieuwerkerk aan den IJssel op woensdagavond 17 augustus kan niet doorgaan door de aanhoudende droogte. Dit heeft de veiligheidsregio Hollands Midden samen met Dunea besloten. Dit tot teleurstelling van de organisatie en de Brandweer in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Helaas is het ook niet mogelijk om een alternatief aan te bieden in verband met het teruglopen van het aantal vrijwilligers die deze week mogelijk maken en een positieve Coronatest bij de organisatie” laat de organisatie weten op haar Facebookpagina.

Deze week staan er nog diverse activiteiten op de agenda, vandaag zijn er activiteiten in en rond ’t Blok, donderdag is er van alles te doen in Speeltuin de IJsselkids en vrijdag is er een speurtocht die start bij de HOED in Nieuwerkerk. De week wordt afgesloten met een spetterende zwemdisco in het Polderbad. Meer details staan op de Facebookpagina van de Jeugdvakantieweek.

Advertentie