8.5 C
New York
donderdag 2 mei 2024

Leontienhuis Charity Ride 2022 komt eraan

In het weekend van in het weekend van 23 en 25 september is er weer de Leontienhuis Charity Ride 2022 met fiets- en wandeltochten op verschillende niveaus, voor sportievelingen, bedrijven en gezelligheidsdieren! De Leontienhuis Charity Ride 2022 is fun, fietsen en wandelen voor iedereen die het Leontienhuis een warm hart toe draagt.

Op vrijdag 23 september is er een Leontienhuis Charity Ride – Business ride waar bedrijven 75 of 125 kilometer kunnen fietsen voor het Leontienhuis. Naast reguliere deelname kan er ook zilver of goud sponsorpakketten worden besteld met bijvoorbeeld een fietstrainmiddag met Leontien van Moorsel. Meer informatie is te vinden op de website.

Zondag 25 septemer is het mogelijk om met mee te doen met de Leontienhuis Fun & Family Ride op een korte afstand van 25 kilometer door Zuidplas waarbij ook de elektrische fiets gebruikt mag worden. Wie echt wil wielrennen kan kiezen uit afstanden van 75 kilometer of 125 kilometer bij de Leontienhuis Charity Ride.

Wie niet wil of kan fietsen kan meedoen aan de Leontienhuis Charity Walk met een korte wandeltocht van 6 kilometer of voor de geoefende wandelaars een wandeltocht van 15 kilometer.

Meer informatie is te vinden op de website van de Vrienden van het Leontienhuis.

Advertentie