8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Stichting ZO! voortaan ook in de middag telefonisch bereikbaar

Stichting ZO! is vanaf 1 september iedere werkdag van 8.30 uur tot 16.30 uur telefonisch bereikbaar via 0180 – 310 050. Mensen kunnen bellen met vragen of zorgen over geldzaken, wonen, school, (mantel)zorg, jeugdhulp, gezin/relatie of ouder worden.

Daarnaast kunnen inwoners van Zuidplas bij Stichting ZO! terecht voor alle informatie rond vrijwilligerswerk, voor inzet in jouw buurt en voor meedoen aan veel verschillende activiteiten voor alle leeftijden. Eerder was ZO! alleen in de ochtend telefonisch bereikbaar. De beperkte telefonische bereikbaarheid van ZO! was een onderwerp waarover veel geklaagd werd. Directeur-bestuurder Ed Lugthart gaf tijdens een presentatie voor de gemeenteraad in juni van dit jaar al aan dat er gewerkt werd aan betere bereikbaarheid.

“We merken in gesprekken dat inwoners van Zuidplas vragen om betere bereikbaarheid in de middag. Daarom ben ik erg blij dat we nu de hele dag telefonisch bereikbaar zijn. We bestaan ruim een jaar en voor ons is dit een zeer wenselijke en logische stap voorwaarts. Op deze manier kunnen we de inwoners van Zuidplas nog beter helpen op het gebied van zorg en welzijn. En dat past bij onze missie: ZO! maakt samen leven in Zuidplas mooier.” aldus Lugthart.

Stichting ZO! is naast telefonisch ook per e-mail te bereiken via info@stzo.nl. Daarnaast staat er veel informatie op www.stzo.nl.

Advertentie