8.5 C
New York
vrijdag 23 februari 2024

Auto te water na aanrijding in Nieuwerkerk

Een auto is op donderdagmiddag 8 september rond half 2 te water geraakt na een aanrijding op de Eerste Tochtweg die parallel loopt aan de N219 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het voertuig had zojuist het terrein van de aldaar gelegen sportschool verlaten en zag waarschijnlijk een aankomende auto vanuit Nieuwerkerk over het hoofd.

Het voertuig raakte van de weg en kwam in de sloot terecht waarna het personeel van de sportschool te hulp schoot en de bestuurder uit de auto kon halen. Het andere voertuig had ook aanzienlijke schade opgelopen en beide voertuigen zijn afgevoerd door een berger.

De bestuurders zijn beiden door het personeel van de toegesnelde ambulance nagekeken maar hoefden niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Advertentie