8.5 C
New York
zondag 19 mei 2024

Start ‘Zing met ons mee’ bijeenkomsten in Swanla

Ouderen samenbrengen in Dorpshuis Swanla en gezamenlijk, onder muzikale begeleiding, liedjes van vroeger zingen. Dat is het doel van ‘zing met ons mee’ bijeenkomsten in Dorpshuis Swanla.

De crowdfunding, met hulp van de Regiobank, die zes weken geleden is gestart heeft ruim Euro 2300,- opgebracht. Ruim voldoende om gedurende een langere tijd de inloop ochtenden van Parento in de pub van Dorpshuis Swanla van een muzikale omlijsting te voorzien.

Woensdag 14 september om 10.00 uur start de eerste ‘Zing met ons mee’ inloopochtend van Parento na de succesvolle crowdfunding. Wethouder Frans Klovert zal deze ochtebnd bij aanvang aanwezig zijn om het startsein te geven voor een serie van muzikale inloopochtenden in de pub van Dorpshuis Swanla.

Advertentie