8.5 C
New York
zondag 10 december 2023

Veel lokale en bekende artiesten dit seizoen in theater Swanla Zevenhuizen (video)

De theatercommissie van theater Swanla in Zevenhuizen hebben voor het theaterseizoen 2022-2023 een gevarieerd programma vastgesteld met daarin veel lokale optredens, bekende namen en uiteraard ook weer eigen activiteiten. Daarom mag de commissie, die net als veel andere mensen bij Swanla als vrijwilliger betrokken zijn, met een trots gevoel terugkijken. Geert van der Burg van de theatercommissie stelt dat Dorpshuis Swanla gerust het culturele hart van Zuidplas genoemd mag worden.

In de onderstaande video verteld Geert van der Burg meer over het programma waarbij bekende artiesten zoals Freek de Jonge en Steven Brunswijk voorbij komen maar ook over de vele lokale artiesten zoals het jubileum van S1Voice, SooitjeVisch en de Kleine Trompetter en niet te vergeten TVI met een voorstelling.

In samenwerking met de bibliotheek komen er lezingen van Maarten van Rossum (uitverkocht) en Wilfried de Jong en uiteraard de paas- en Kerstbingo alsmede de enorm populaire Pubquiz. Zijn advies is om er snel bij te zijn om teleurstellingen te voorkomen en bestel uw kaarten op https://www.dorpshuis.nl/agenda-22-23

Advertentie