8.5 C
New York
woensdag 4 oktober 2023

Geen truckringsteken in Nieuwerkerk dit jaar

Ondanks dat de organisatie van stichting Evenement er veel zin in had, heeft de organisatie moeten besluiten dat het truckringsteken geen doorgang kan hebben dit jaar. Bij Truckringsteken gaan trekkers de strijd aan om zo snel mogelijk ringen te vangen door deze te steken met een stok.

Na drie jaar hadden we er goede hoop in maar we mogen nooit de veiligheid in het geding laten komen. We krijgen een aantal dranghekken van de gemeente maar daarmee kunnen we niet het parcours veilig afzetten” legt Liane Boele van stichting Evenement uit. Stichting Evenement heeft nog gekeken voor alternatieven maar de oplossingen zijn of te duur of niet uit te voeren.

Als stichting Evemenent kiezen we dan liever om het niet door te laten gaan dan dat er straks iemand gewond raakt door een ongeval” onderschrijft Boele het besluit. Ze benadrukt dat er alles aan gedaan is en daarom ook met pijn in het hart dit besluit genomen moest worden.

Advertentie