-->
8.5 C
New York
woensdag 5 oktober 2022

Herhalingslessen EHBO Moordrecht van start

Afgelopen week zijn de herhalingslessen van de EHBO Moordrecht weer van start gegaan, om een oranjekruis diploma geldig te houden moeten er voldoende herhalingslessen worden bijgewoond om de kennis op peil te houden. Voorzitter Erik Nobels opent het seizoen met een dank woord aan onze vaste instructeur Co Bos, tijdens de Covid-19 periode zijn de lessen volledig omgezet naar digitale versie zodat de leden toch de herhalingslessen konden volgen.

Tijdens de opening van het seizoen kon de voorzitter ook nog eens twee jubileum speldjes opprikken, Daniëlle van Tuinen en André Bos zijn dit jaar allebei 25 jaar in het bezit van een EHBO diploma. Daniëlle kan heel vaak praktijk ervaring delen, als leerkracht op een basis school wordt ze regelmatig geconfronteerd met kleine ongelukjes. André is al meer dan tien jaar secretaris van de vereniging en is de vaste aanspreek punt voor de leden en alle overige werkzaamheden die als secretaris op zijn pad komen.

Dit jaar hopen we ook weer een nieuwe EHBO opleiding te starten, deze opleiding duurt twaalf avonden en wordt afgesloten met een examen. Onze vereniging is ook reanimatiepartner van de hartstichting, begin 2023 hopen we ook bij voldoende aanmeldingen een opleiding te starten, deze opleiding duurt een avond. Aanmelden of overige vragen kunnen naar secretaris@ehbo-moordrecht.nl

Advertentie