-->
8.5 C
New York
woensdag 5 oktober 2022

Doe Mee! – Vrijwilligers gezocht (slot) : Camino

Afgelopen zaterdag was er het Doe Mee! festival waarbij organisaties zich konden presenteren en de grootste deler van dit moment is het gebrek aan vrijwilligers. Daarom vroeg Gouwe IJssel Nieuws een aantal vrijwilligersorganisaties om kort te vertellen wat men zoekt omdat in een vierluik aan de inwoners te vragen.

Maar niet alleen de aanwezigen op het Doe Mee! festival zoeken vrijwilligers, meer organisaties, waaronder ook Gouwe IJssel Nieuws, zijn op zoek. Het Vrijwilligers Informatie Punt van Stichting Zo! heeft daarom een vacaturebank online staan en voor wie niet weet wat men wil maar wel wil helpen is er een echte vrijwilligerstest om te kijken welk vrijwilligerswerk passend voor u is. Meer informatie is er bij het VIP https://www.stzo.nl/vip

Wanneer je met kanker geconfronteerd wordt krijg je te maken met veel onzekerheden, verdriet en vragen. Centrum Camino is er om je te ondersteunen bij het omgaan met wat er allemaal op je afkomt. We bieden een luisterend oor en een plek waar je met gelijkgestemden contact kunt hebben, een plek waar je jezelf kan zijn, los van alle medische ballast. Je kunt er terecht als je zelf ziek bent (geweest), maar ook als iemand in je omgeving kanker heeft. Op https://www.centrumcamino.nl/programma/vacatures/ staan meerdere vrijwilligers vacatures.

Advertentie