8.5 C
New York
woensdag 24 april 2024

Voertuig total loss bij eenzijdig ongeval in Zevenhuizen – inzittende(n) zoek

Een voertuig is zondagochtend total loss geraakt bij een eenzijdig ongeval op Noordelijke Dwarsweg nabij de vestiging van Welkoop in Zevenhuizen. Het voertuig is rond 5 uur door nog onbekende reden op een boom geknald.

De hulpdiensten zijn direct ter plaatse gekomen waaronder een ambulance. Bij aankomst van de politie bleek er niemand meer in en rond het voertuig te zijn, tot grote verbazing van de politie :

Gezien die impact van de aanrijding maken wij ons ernstige zorgen over de medische situatie van de bestuurder. We doen onderzoek naar de toedracht van dit ongeval. Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 en benoemd u dan het registratienummer: 2022287860” laat de politie team Waddinxveen-Zuidplas weten op Facebook.

Advertentie