8.5 C
New York
zaterdag 25 mei 2024

Feest met het 125-jarig jubileumconcert van De Kleine Trompetter

Op zaterdag 15 oktober viert muziekvereniging De Kleine Trompetter haar 125-jarig jubileum… Een reden om groots uit te pakken! Naast het harmonieorkest en Slagwerkgroep Afslag 9, kunnen we genieten van de swingende muziek van gastartiesten Romy Monteiro en Mr. Mitch’s Groove Sensation. Het belooft een spectaculaire avond te worden gevuld met veel sfeer en gezelligheid in Theaterzaal Swanla in Zevenhuizen. De avond begint om 20.00 en kaartjes zijn te verkrijgen via de website van Dorpshuis Swanla.

Kindermatinee

Ook aan de kinderen is gedacht. Van 13-15 uur is er een kindermatinee. Check jouw instrument tijdens de muziekproeverij in samenwerking met MOZ-art of beluister de optredens van het opleidingsorkest en de slagwerkkidzz.

125 jaar niet stilgestaan

In de afgelopen 125 jaar heeft De Kleine Trompetter niet stilgestaan. Ooit is de vereniging opgericht als fanfarekorps met als doel om te zorgen voor een ‘prettige en gezellige volksstemming’.

De gespeelde muziek is veranderd, maar het doel is nu nog steeds hetzelfde. Meerdere keren per jaar zijn het harmonieorkest en Slagwerkgroep Afslag 9 van de partij op belangrijke momenten in de gemeente Zuidplas en erbuiten, zoals Koningsdag en de Dodenherdenking. Recent speelde Afslag 9 nog bij de Molenvrienden op de Open Monumentendag in Zevenhuizen.

De Kleine Trompetter is een muziekvereniging binnen de gemeente Zuidplas. De vereniging bestaat uit twee onderdelen, het harmonieorkest onder leiding van Hardy Li en Slagwerkgroep Afslag 9 onder leiding van Ilse Hofma. Beide onderdelen hebben een apart onderdeel voor de jeugd, het opleidingsorkest en de Slagwerkkidzz.

Lijkt het jou ook leuk om mee te spelen in het opleidingsorkest of bij de Slagwerkkidzz, aarzel dan niet om een keer bij een repetitie te komen kijken!

Advertentie