8.5 C
New York
zondag 3 maart 2024

Vrijwilligers Zuidplas genieten van waarderingsmoment (video)

De vrijwilligers uit Zuidplas hebben van het vrijwilligerswaarderingsmoment genoten tijdens de bijeenkomsten die er tot nu toe zijn geweest. Na een paar jaar beperkte mogelijkheden door corona waren er diverse momenten waarop de vrijwilligers bedankt konden worden voor hun inzet.

Tijdens een Walking Lunch buffet in hotel Van der Valk in Nieuwerkerk aan den IJssel genoten de vrijwilligers volop van de uitgebreide keuze welke beschikbaar was gemaakt. “We hadden 2 lunchbijeenkomsten gepland maar de animo was zo groot dat we er nog 2 hebben kunnen inplannen” legt Romana van Wensveel uit. Romana werkt bij het Vrijwilligers Informatie Punt van Stichting Zo! en samen met haar collega Jolanda ondersteunen ze het verenigingen en vrijwilligers.

Afgelopen woensdag kwam wethouder Frans Klovert een vorkje meeprikken om zo met de vrijwilligers in gesprek te gaan. Hij dankte, in een korte krachtige toespraak, de vrijwilligers die volgens hem het cement van de samenleving zijn.

Advertentie