8.5 C
New York
zondag 28 april 2024

Minioren circuit deel 2 in Gorinchem

Dit weekend waren de zeer jeugdige zwemmers actief in het minioren circuit en zwommen in deze competitie het tweede deel. Ondanks de meeste zwemmers enkele weken geleden al hun eerste wedstrijd gezwommen hadden was het voor de ploegleiding net zo hard werken als de vorige keer, een ander zwembad, andere afstanden, publiek langs de kant i.p.v. op een tribune. Al met al weer een nieuwe ervaring voor de meeste zwemmers.

Opening afstand was een estafette en daarbij waren voldoende deelnemers van NieMo Barracuda dat er zelfs met twee teams gezwommen kon worden, een zeer tactische indeling door de ploegleiding eindigde de teams op goud en zilver. Voor de zeer jeugdige zwemmers stonden de 25 meter afstanden op het programma, alle zwemmers tikte aan binnen hun persoonlijk snelste.

Ook de iets meer ervaren minioren waren aanwezig, voor hun stond de 200 meter op het programma, een mooie eerste en tweede plek voor Joep Lindhout en Isai Shields. Voor Jaysley Brown een persoonlijke prestatie om voor het eerst door de magische drie minuten grens te zwemmen.

Totaal werd er 57 keer een persoonlijke tijd verbroken en voor Niko Taylan was de eer om de grootste verbetering van de dag op zijn naam te schrijven.

Advertentie