8.5 C
New York
woensdag 24 juli 2024

Herfstduik door koe in Moordrecht

Op zondagmiddag 16 oktober heeft om 17:30 uur een koe besloten om een bommetje te maken in een sloot naast het weiland aan de Vierde Tochtweg in Moordrecht. De brandweer van korps Moordrecht moest er aan te pas komen om de koe weer uit de sloot te halen. De andere koeien vonden de brandweervrouwen en mannen erg interessant en keken enthousiast vlakbij naar wat ze aan het doen waren.

De verslaggever en fotograaf van Gouwe IJssel Nieuws fietste langs de sloot en haar aandacht werd gegrepen door iets zwarts in het water. In de tijd van vogelgriep wordt er extra aandacht geschonken aan de sloten. Het bleek geen vogel maar een koe te zijn. Voor en achter haar reden diverse mensen maar die merkte de koe niet op en daarom heeft ze de brandweer gealarmeerd. “Het was erg druk, het leek de Kalverstraat wel maar niemand had nog een melding gemaakt” liet ze weten op de redactie app.

Advertentie