8.5 C
New York
woensdag 1 mei 2024

De Halloween Light Walk vind weer bijna plaats in Moerkapelle

Zaterdag 29 oktober vieren we weer op een ludieke manier Halloween in Moerkapelle.  Vanaf 17:00 uur kunnen de kinderen starten vanaf een erg gezellig Dorpshuis Op Moer. Hier kunnen de kinderen zich al vermaken met knutselen, snoeptasjes maken, schminken, glittertattoo ‘s of zelfs echt lasergamen. 

Wanneer ze klaar zijn met al dit leuks of liever direct eerst langs de huizen willen kan er vanaf hier ook gestart worden aan de Halloween Light Walk. Dit jaar loop je door heel Moerkapelle langs tientallen mooie, spannende en/of gezellig versierde huizen. Ook kunnen de kinderen dit jaar weer, verkleed of niet, langs bij onze mooie hervormde kerk in de Dorpsstraat.

Ben je ook weer net zo enthousiast als ons en heb je je nog niet aangemeld voor de Walk of het lasergamen, doe dat dan nog snel via de volgende link;
https://shop.simpleticket.eu/merchant/?id=2Nw96kkQ

Ook is de organisatie nog druk op zoek naar zo veel mogelijk huizen in heel Moerkapelle. men wil een zo groot mogelijk dekking in heel ons dorp creëren voor de kinderen. Versier het huis met Halloween of met gezellige lichtjes en kaarsen. De kinderen komen graag langs de deur voor een klein snoepje of iets anders.

Huizen kunnen zich aanmelden via de website https://www.ac-hetpuntje.nl/halloween-2/
Voor vragen of opmerkingen is AC Het Puntje te bereiken via info@ac-hetpuntje.nl

Advertentie