8.5 C
New York
vrijdag 26 april 2024

Waardering voor mantelzorgers in Zuidplas

Mantelzorgers zijn van onschatbare waarde! Het steunpunt Mantelzorg van ZO! organiseert in november waarderingsactiviteiten. Dit doen ze voor zowel volwassen mantelzorgers als voor jonge mantelzorgers!

Volwassen mantelzorgers kunnen kiezen uit de volgende activiteiten of een voucher:

ยท Tapas: Woensdag 9 november van 18.00 tot 21.00 uur Een avondje vol smaak. Bij brasserie Florijn in Moordrecht kun je heel veel verschillende tapas proeven.

ยท High Tea: Donderdag 10 november van 13.00 tot 15.00 uur Een middagje high-tea met heel veel lekkers en ook een unieke theeproeverij, laat je verrassen in Moerkapelle bij Op Moer.

ยท Terrarium: Zaterdag 12 november van 10.00 tot 12.00 uur of van 14.00 tot 16.00 uur een creatieve workshop. Maak jouw eigen terrarium met groen en decoratie in ‘t Blok in Nieuwerkerk aan den IJssel.

ยท Biologisch pakket-voucher : Met de voucher van Boer & Buurt kun je zelf een lokaal biologisch pakket samenstellen. Veel groente en fruit komt rechtstreeks van de akker in Zevenhuizen waar jij het door jou zelf samengestelde pakket mag ophalen.

Ben je mantelzorger in Zuidplas dan nodigt het steunpunt Mantelzorg je van harte uit om deel te nemen aan รฉรฉn van de activiteiten of vraag de voucher aan om lekker te kunnen genieten van duurzaam, ecologisch en eerlijk eten. Bel of app dan naar Karin 06-83590780 of stuur een mailtje naar k.vanveen@stzo.nl o.v.v. waardering mantelzorg. Deelname is gratis, maar ben je toch niet aanwezig zonder geldige reden dan brengt stichting Zo! de kosten in rekening.

Advertentie