8.5 C
New York
zondag 28 april 2024

Drukbezocht feestweekend bij Spek Vers en Tuincentrum

Bijna elke zaterdag is het een drukte van jewelste bij Spek Tuincentrum aan de Bredeweg in Zevenhuizen. Zo druk dat er een verkeersregelaar nodig is om alle klanten te helpen bij het zoeken van een parkeerplek.

Maar vandaag kwamen de mensen niet alleen om iets moois te kopen voor de tuin of voor SPEKtaculaire aanbiedingen in levensmiddelen. Als dank naar de klant organiseert het bedrijf maar liefst 3 dagen achter elkaar feestelijke activiteiten met voor ieder wat wils.

Zo kon er een gratis bakje koffie of broodje grill-worst gehaald worden. Mocht je een kijkje nemen in een echte ambulance en kon je deelnemen aan een vossenjacht met een goodie-bag als traktatie.

Vandaag vonden er ook twee veilingen plaats voor de minder bedeelden onder ons.

In de ochtend voor Care for Family uit Waddinxveen waar bijna de 1500 euro werd aangetikt door gulle klanten die goed boden voor fruitpakketten, planten, kaaspakketten en dergelijke.

Care for Family deelt elke twee weken rond de 160 boodschappenpakketten uit in Waddinxveen. Dit gebeurt geheel door vrijwilligers. Ook is er een 2e hands kledingwinkel aanwezig in het pand waar de pakketten verzameld worden. Kijk voor meer info op: http://www.careforfamily.com/ 

‘S middags was er de veiling voor de Boodschappenkast in Zuidplas waar €1235 voor werd opgebracht. De Boodschappenkast is bedoeld voor minima die tussen het wal en het schip raken maar wel die hulp nodig hebben om rond te komen. Dit is een initiatief van inwoners voor inwoners van Zuidplas.Voor meer informatie kijk op: https://boodschappenkast.nl

Advertentie