8.5 C
New York
donderdag 8 december 2022

Bedrijventoernooi CVV Be Fair 2023

Op vrijdag 12 mei 2023 organiseert de sponsorcommissie van CVV Be Fair de eerste editie van
het Be Fair Bedrijventoernooi. Vanaf 17:00 uur zijn de deelnemers van harte welkom op het complex aan de Toernooiweg 101 in Waddinxveen.

Om 18:00 uur start het toernooi, om rond 21:30 uur een winnaar te hebben. Er wordt 7 tegen 7 op een half veld. De wedstrijden duren 20 minuten en er wordt gestart met een poulefase met poules van 4 teams. Daarna volgt de knock-outfase.

Deelname aan het toernooi kost 100 euro per team. Sponsors krijgen een aantal
consumptiebonnen. Na het toernooi is er een heuse after-party onder begeleiding van een DJ.

De sponsorcommissie van Be Fair nodigt alle bedrijven uit de regio uit, om met één of meerdere teams, te komen strijden om de beker. Herenteams, damesteams, gemengde teams. Iedereen is welkom. Bedrijven die samen willen meedoen zijn natuurlijk ook welkom.

Je team aanvullen met je zoon of dochter, je buurvrouw of kennis kan natuurlijk ook. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Wil je mooie shirts voor je team? Vraag de sponsorcommissie dan naar de leuke aanbieding die ze daarvoor hebben. sponsorcommissie@cvvbefair.com.

Inschrijven kan via de volgende link: https://www.tournify.nl/live/befairbedrijventoernooi

Bekijk het wedstrijdschema, de standen en alle uitslagen ook via Tournify. De deelname is pas definitief na ontvangst van het inschrijfgeld. Hiervoor wordt een Tikkie gestuurd.

Advertentie