8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Suzan & Freek, VanVelzen en Flemming naar BLUE festival

Op 3 en 4 februari 2023 zal de eerste editie van BLUE festival plaatsvinden aan de Zevenhuizerplas in Rotterdam. Vandaag is de muzikale line-up van dit overdekte winterfestival bekendgemaakt, aanstaande vrijdag start de kaartverkoop.

Niemand minder dan Suzan & Freek, VanVelzen, Flemming, Joel Borelli, de Edwin Evers Band en de Hermes House Band zullen het podium van BLUE betreden. Deze fantastische line-up wordt gecombineerd met een smaakvol winters foodcourt en verrassende winterse activiteiten, om bezoekers twee onvergetelijke avonden te bezorgen.

Het festival dankt zijn naam aan Blue Monday, de meest depressieve dag van het jaar. Rond deze datum zijn de dagen kort, donker en somber. De gezellige feestdagen zijn achter de rug en het voorjaar is nog ver weg. BLUE brengt verlichting en gezelligheid in deze sombere tijd. In het Oeverpark aan de Zevenhuizerplas wordt een sfeervol winters terrein opgezet met grote tenten en gezellige zitjes rond het kampvuur, zodat bezoekers niet in de kou hoeven te staan. Het festival zal grotendeels overdekt zijn.

De kaartverkoop voor BLUE is gestart op vrijdag 4 november via de website www.bluefestival.nl/tickets.

Advertentie