8.5 C
New York
donderdag 8 december 2022

Feest bij 35 jarige wereldwinkel Nieuwerkerk

Op vrijdag 18 november bestaat de Wereldwinkel Nieuwerkerk aan den IJssel 35 jaar! Om dit te vieren heeft de Wereldwinken op vrijdag en zaterdag een feestelijk programma aan de Dorpsstraat.

Om 10 uur worden de feestelijkheden ingeluid door de burgemeester en de eerste 30 klanten krijgen een stuk taart. De klanten kunnen een enveloppe trekken met kortingen van 10 -50 % op de totale rekening. Voor de kinderen is er een grabbelton.

Van 19.00 uur- 21.00 uur is er een workshop kleuradvies door Ida Styling. Inloop is om 18.30 uur. Na afloop kan men sjaals, tassen en sieraden kopen met 20% korting. Opgeven bij wereldwinkel.nieuwerkerkijssel@gmail.com

Zaterdag 19 november staat in het teken van Sinterklaas, met lekkernijen en fairtrade koffie en thee. Om 11 uur zal wethouder Wybe Zijlstra de prijs uitreiken voor de mooiste tekening van de wikkel van Tony Chocolonely.

Advertentie