8.5 C
New York
woensdag 17 juli 2024

Moordrecht geniet bij aankomst Sinterklaas (video)

In Moordrecht werd op zaterdag 19 november feestelijk Sinterklaas met zijn pieten ontvangen. Langs de route door het dorp stonden veel kinderen en ouders te genieten van de bonte optocht met ook veel muziek.

Eindpunt was bij de Brede School het Turfhuis aan de Oudersvrucht. Eelco Slingerland voorzag ons van de beelden en foto’s. Vraag blijft of volgend jaar er weer een feestelijke binnenkomst blijft een vraag, Stichting Activiteiten Moordrecht heeft laten weten dat deze organisatie het voor het laatste jaar doet.

Tegen het AD liet men eerder weten dat door gebrek aan inspiratie en het aantal teruglopende vrijwilligers oorzaak is. ,,De negatieve aandacht die de media de laatste jaren verspreiden met betrekking tot het ‘Zwarte Pieten-debat’ heeft niet bijgedragen aan het plezier” tekende het dagblad op vanuit het bestuur.

Advertentie