8.5 C
New York
donderdag 8 december 2022

Bijna 150 corona herhaalprikken op eerste prikdag in muziekschool Nieuwerkerk

Bijna 150 mensen haalden zaterdag 19 november in muziekschool MOZ-art in Nieuwerkerk aan den IJssel een corona herhaalprik. Hecht GGD Hollands Midden had daar een pop-up vaccinatielocatie. De eerste prik in de muziekschool was voor Rob van Dullemen uit Leiden. Hij kreeg niet alleen een herhaalprik maar ook een bos bloemen.

Tijdelijke pop-up vaccinatielocaties

Met pop-up vaccinatielocaties wil Hecht GGD Hollands Midden zo veel mogelijk mensen de mogelijkheid bieden om makkelijk en dichtbij een herhaalprik te halen. Ook in andere gemeenten in de regio opent Hecht GGD Hollands Midden pop-up vaccinatielocaties. Bijvoorbeeld in Noordwijk, Katwijk, Voorschoten, Lisse en Lekkerkerk. En er komen wekelijks nog nieuwe locaties bij. Een actueel overzicht van alle pop-up vaccinatielocaties in Hollands Midden vindt men hier: www.ggdhm.nl/coronavaccinatie/pop-ups.

Zonder afspraak

zaterdag 26 november en 17 december kan men tussen 11.00 en 16.00 uur in de muziekschool in Nieuwerkerk aan den IJssel terecht voor een herhaalprik. Een afspraak is niet nodig.

Op de tijdelijke pop-ups kun je zonder afspraak binnenlopen voor een herhaalprik. Iedereen kan een herhaalprik krijgen als je 12 jaar of ouder bent en de basisserie coronaprikken hebt afgerond. Ook als men na deze eerste basisprik(ken) al een of meerdere herhaalprikken heeftgekregen, mag men nu opnieuw een herhaalprik halen. Dat kan vanaf drie maanden na de laatste coronaprik of coronabesmetting. Neem een geldig identiteitsbewijs mee naar de priklocatie. Op ggdhm.nl/coronavaccinatie kan men meer informatie vinden over de basisserie en herhaalprik.

Advertentie