8.5 C
New York
vrijdag 23 februari 2024

Ernstig ongeval met meerdere voertuigen N219 – update: 1 persoon overleden

Op de N219 tussen Zevenhuizen en Waddinxveen zijn op woensdag 23 november meerdere auto’s met elkaar in botsing gekomen. Het gaat volgens de politie om enkele personenauto’s en een vrachtauto. Het ongeval gebeurde rond 17.15 uur. Vanwege politie-onderzoek blijft de weg zeker tot 20.00 uur afgesloten in beide richtingen.

De oorzaak van de botsing moet blijken uit het onderzoek dat mensen van de VOA (verkeers-ongevallen-analyse) momenteel doen. Volgens getuigen is de ravage groot.

Hulpdiensten uit regio Den Haag, Rotterdam en Hollands Midden werden in grote getale opgepiept, terwijl het incident werd opgeschaald naar Middel Hulpverlening. Behalve diverse ambulances en veel brandweer eenheden werd ook de traumahelikopter ingeschakeld.

Vrachtauto’s, die achter het incident terecht waren gekomen, werden achteruit de N219 af geloodst (zie foto).

Update: de politie laat weten dat 1 persoon bij deze aanrijding gereanimeerd is, maar dat de persoon, een 38-jarige man, ondanks deze reanimatie is komen te overlijden. Geen van de andere betrokkenen heeft letsel opgelopen.

 

Advertentie