8.5 C
New York
zaterdag 2 maart 2024

Komende week afsluiting Groenendijk tussen Ver Hitland en s’-Gravenweg

De Groenendijk tussen de grens van de bebouwde kom in het buurtschap Ver Hitland en de ‘s-Gravenweg bij Kortenoord wordt vanaf 28 november afgesloten voor het aanbrengen van een nieuwe toplaag.

Eerder dit jaar is een groot deel van de Groenendijk opgeknapt. De bovenste laag asfalt is alleen nog niet naar wens van de gemeente Zuidplas. Daarom is het belangrijk om op korte termijn een nieuwe toplaag aan te brengen want zo blijft de weg zo lang mogelijk in goede staat.

Heijmans Infra B.V. start op maandag 28 november met de asfaltwerkzaamheden. De aannemer verwacht het werk op zaterdag 3 december 2022 af te ronden, inclusief de nieuwe belijning. De woningen en bedrijven in het projectgebied blijven te voet en voor nood- en hulpdiensten altijd bereikbaar.

Advertentie