8.5 C
New York
dinsdag 7 februari 2023

Meadows en Chain Reaktor bij ProgFrog

De Nederlandse bands Meadows en Chainreaktor staan op 27 november om 15:00 uur op de planken bij ProgFrog in ’t Blok aan het IJsermanpad in Nieuwerkerk aan den IJssel. Kaarten kosten 15 euro en kunnen online worden besteld.

Meadows is een band geformeerd door Silhouette gitarist Daniël van der Weijde a.k.a. Daniël. Meadows, samen met bandleden van Silhouette, Incidense en ex-Coppersky; Jurjen Bergsma, Peter Meijer, Rob van Nieuwenhuijzen & Jeffrey van Driest.

Na drie jaar schrijfwerk, zag hun debuut LP ‘Modern Emotions’ het daglicht in 2020, met invloeden van Dream Theater, Haken, Muse & Porcupine Tree. ‘Modern Emotions’ gaat over durven te dromen, fantaseren, nostalgia en elkaar accepteren naar ook over het presteren in onze moderne samenleveng en de mentale consequenties op onszelf.

Chain Reaktor is een moderne progressieve rockband. De muziek is groovy, avontuurlijk, soms heavy en altijd melodieus. Het debuutalbum Homesick kreeg lovende kritieken.
Chain Reaktor is gemaakt door Silhouette-veteraan Erik Laan en zijn zonen Bart en Arjan, ook bekend van hun eigen band Skylake. Ze vroegen hun vriend Mark op ten Berg om bij de band te komen.

Advertentie