8.5 C
New York
vrijdag 29 maart 2024

Niemo Barracuda verstevigt koppositie in regio West competitie

In de hoogste klasse van de regio West competitie heeft Barracuda de koppositie steviger in handen genomen door de voorsprong met bijna vijftig punten te vergroten, daarmee kan Barracuda zich winterkampioen noemen. In deze regionale kampioenschap strijden de acht sterkste verenigingen tegen elkaar.

Bij de dames senioren zwommen Denise Boereboom en Anouchka Bos in een zeer sterk deelnemersveld een grote hoeveelheid punten bij elkaar. Voor Boereboom waren dat 37 punten en Bos vergaarde 29 punten. Bij de dames jeugd stak Jinth Engelse met kop en schouders boven de anderen uit, met drie eerste plaatsen kon ze 48 punten bij tellen voor de vereniging. Mila Oomens kon twee keer naar het hoogste niveau zwemmen.

Bij de heren junioren zwom Joep Lindhout op allebei zijn afstanden een persoonlijk record en kon hij de maximale aantal punten ophalen. Twan Huisman, uitkomend voor de heren jeugd, zwom een mooie PR van maar liefst twee seconden op de 100 meter wisselslag en kon in totaal ook 27 punten ophalen voor de vereniging.

Grootste persoonlijke verbetering was deze keer voor Sanne Castricum, op de 100 meter vrijeslag met maar liefst 22 seconden.

Advertentie