8.5 C
New York
dinsdag 7 februari 2023

Middenstanders van vroeger in Oudheidkamer Moordrecht

Zaterdag 10 december is de Oudheidkamer van de Historische Vereniging Moordrecht “Het Weeshuis” in Moordrecht weer open voor belangstellenden. Naast de wisseltentoonstelling over de middenstanders van vroeger is er ook de gewone collectie over de Moordrechtse geschiedenis.

Voor kinderen is het leuk om te zien hoe de winkels er vroeger uit zagen. Zij kunnen ook oud Hollandse snoepjes afwegen en meenemen. De touwbaander is ook aanwezig en laat je graag zien hoe vroeger een touw werd gemaakt. Je mag ook zelf een touw draaien en mee naar huis nemen.

Iedereen zaterdag 10 december hartelijk welkom. De toegang is gratis.

Tijd: 13.30 tot 16.30 uur
Adres: Oudheidkamer Het Weeshuis,
Westeinde 1 Moordrecht, ingang achterom.
Moordrecht

Advertentie