8.5 C
New York
woensdag 8 mei 2024

The best of Mat’s Magic Illusions tijdens de kerstvakantie in Theater Swanla

Laat je tijdens de kerstvakantie betoveren door de spectaculaire en adembenemende kinder- en jongerenshow (6+) ‘The best of Mat’s Magic Illusions’. Tijdens deze show zal Mat’s Magic, geassisteerd door zijn prachtige assistentes, zijn allerbeste illusies en goocheltrucs laten zien die hij de afgelopen jaren heeft verzameld. Geniet van de meest spectaculaire verdwijningen, verschijningen, verwisselingen, zweefacts en nog vele andere illusies!

De show van het jaar!
Mat’s Magic Illusions, ook wel bekend als Mattijs Rooker uit Gouda, kreeg voor zijn achtste verjaardag een goocheldoos. Hij was meteen verkocht! De passie voor het illusionisme werd door de jaren heen alleen maar groter. De afgelopen jaren was hij in diverse theaters te zien met zijn spectaculaire illusieshows.

Op 29 december 2022 keert Mat’s Magic Illusions terug naar zijn eigen woonomgeving. Met zijn speciale programma ‘The best of Mat’s Magic Illusions’ zal hij de jeugd betoveren. Van begin tot eind zal het publiek worden vermaakt met gaafste en meest onbegrijpelijke acts. Dit, afgewisseld met de mooiste muziek, verhalen en humor, maakt deze show tot het leukste en meest spectaculaire uitje van de kerstvakantie in de omgeving Zuidplas! Kaarten á 15 € zijn te bestellen op de website van theater Swanla

Advertentie