8.5 C
New York
dinsdag 7 februari 2023

Joris Mooijman wint 4 maal goud

Tijdens het “Kersttoernooi” in de Sportqube in Nijmegen heeft Joris Mooijman vriend en vijand verrast door op 4 van de 6 turnonderdelen bij de categorie Niveau 5 Junior 1 de gouden medaille weg te kapen. De Nieuwekerker die uitkomt voor turnvereniging KDO Krimpen behaalde de eerste plaats met een krachtige oefening aan de Ringen, een zwierige oefening bij Voltige, een prachtige sprongenserie op het onderdeel Sprong en een stabiele oefening op de Brug.

Zijn teamgenoot Kevin Vink woonachtig in Gouda behaalde op de ringen een derde plaats, op voltige een tweede plek en aan de rekstok nogmaals een derde plaats. Dusty van der Stam die KDO uitkomt in de categorie Niveau 5 Jeugd behaalde een zilveren medaille op het rek en een bronzenmedaille op het onderdeel Vloer

Op het rek wist teamgenoot Christian Kroon met een prachtige oefening een tweede plaats te behalen bij de jongens categorie Niveau 4. Tot slot wisten de jongens Kai Driessen, Milan Willemse en Job Sluijters als team de eerste plaats op de meerkamp binnen te halen voor KDO Krimpen in de categorie 2

Advertentie