8.5 C
New York
woensdag 19 juni 2024

Het voorjaarsprogramma van BRAinS is uit!

Ook dit seizoen kunnen leerlingen die in Zuidplas wonen of op school zitten kiezen uit een breed programma van leuke leerzame activiteiten. Er is genoeg keuze op het gebied van sport, kunst, cultuur en welzijn, mede dankzij de inzet van vele organisaties, verenigingen en particulieren uit de gemeente.

Er staan deze keer wel 30 nieuwe activiteiten in het aanbod, denk aan Reddingsbrigade, Manga stripfiguur tekenen, Maak je eigen mok, Snorkelen, Songwriting of Sporten voor kinderen met autisme.

Ga naar stzo.nl om de nieuwe brochure te bekijken en kies onbeperkt uit de 90 activiteiten. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 30 januari via mijnbrains.nl Wil je eerst meer informatie? Mail dan naar BRAinS@stzo.nl

Advertentie