8.5 C
New York
dinsdag 7 februari 2023

Zaterdag 28 januari laatste mogelijkheid voor herhaalprik in Nieuwerkerk

Op zaterdagmiddag 28 januari sluit de pop-up vaccinatielocatie van Hecht GGD Hollands Midden in Nieuwerkerk aan den IJssel. Op die dag kun je tussen 11.00 en 16.00 uur voor de laatste keer een corona herhaalprik krijgen in de muziekschool MOZ-Art aan de Schubertstraat 50.

Bijna 600 mensen haalden op de zes eerdere openingsdagen al hun herhaalprik makkelijk en dichtbij op deze tijdelijke pop-up vaccinatielocatie.

Zonder afspraak

Op de pop-up kun je zonder afspraak binnenlopen voor een herhaalprik. Vergeet niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. Je kunt een herhaalprik krijgen als je 12 jaar of ouder bent en de basisserie coronaprikken hebt afgerond. Bovendien moet het minimaal drie maanden geleden zijn dat je de laatste coronaprik of coronabesmetting had. Heb je na 19 september 2022 al een herhaalprik gekregen? Dan kun je niet nog een herhaalprik halen bij de GGD. Je bent voldoende beschermd. Op www.ggdhm.nl/coronavaccinatie vind je meer informatie over de basisserie en herhaalprik.

Advertentie