8.5 C
New York
maandag 22 april 2024

Bijdrage van TVI voor Stichting ‘Commando & Family Foundation

In 2022 werd op 4 mei in Moordrecht in de Dorpskerk en in Augustus in het kerkje waar Wiggert van den Heuvel als militair kok in Nieuw en Sint Joosland de voorstelling ‘De weg naar Huis’ gespeeld. Tijdens deze gratis voorstellingen werd door Theater voor Iedereen (TVI) een vrijwillige bedrage voor de Stichting ‘Commando & Family Foundation’ (CFF) gevraagd.

In totaal werd een geldbedrag van 750 Euro opgehaald. Dit prachtige geldbedrag werd door Piet Blonk (TVI) en Pieter Blonk (zelf werkzaam geweest bij Defensie en nu coach bij XPACT), de bedenker van dit goede doel, aan medewerkers van CFF overhandigd.

CFF is een stichting die een vangnet biedt ten tijd van crisis als de bestaande voorzieningen ontoereikend zijn voor leden van ‘Special Forces’ binnen de Nederlands Krijgsmacht. Wij willen een ieder bedanken voor de donatie en weten na een gesprek met de medewerkers dat het geld goed terecht komt.

De voorbereidingen voor de nieuwe theatervoorstelling voor 4 mei 2023 zijn in volle gang. Dit jaar is het landelijk thema van het 4 en 5 mei comité ‘Leven met oorlog’ en staat het verhaal van het verzet van Wim Sprenger in de Tweede Wereldoorlog in en rondom Moordrecht Centraal.

Advertentie