8.5 C
New York
dinsdag 7 februari 2023

Wereldkankerdag bij Centrum Camino in Nieuwerkerk

Kanker zet je wereld op z’n kop. Als je zelf ziek bent, maar ook als iemand om wie je geeft ziek is of aan kanker is overleden. Vaak hebben mensen die van kanker zijn genezen nog lange tijd – soms zelfs hun leven lang – last van de gevolgen van de ziekte en de behandeling. Op Wereldkankerdag (4 februari) staan we daar wereldwijd bij stil.

In Nederland spannen vele organisaties zich in om kanker te voorkomen, tijdig op te sporen en te behandelen. Andere organisaties, zoals Centrum Camino aan de schoolstraat in Nieuwerkerk aan den IJssel, bieden een luisterend oor en ondersteuning bij het omgaan met wat er allemaal op je afkomt. In alle fasen van het ziekteproces, maar óók tot ver na afloop daarvan.

Op Wereldkankerdag laat Centrum Camino graag zien wat men te bieden heeft.. Zo biedt men, ter introductie, een aantal verwenmomenten gratis aan. Camino ontvangt je graag met een warm welkom en een kopje koffie of thee.

Alle activiteiten worden gratis aangeboden:
– in de ochtend van 10.00 tot 12.00
– in de middag van 13.30 tot 15.00
Let wel: gezichtsbehandeling alleen in de ochtend en kleuranalyse alleen in de middag.

Open via deze link de bijgehorende flyer.

Advertentie