8.5 C
New York
dinsdag 28 maart 2023

Aanrijding met motor op A20 bij Moordrecht

Op zaterdagmiddag 28 januari rond kwart over twee is er op de A20 tussen Nieuwerkerk aan den IJssel en Moordrecht een aanrijding gebeurd tussen een motor en een auto. Terwijl het verkeer al langzaam reed op de snelweg, had een motorrijder te laat door dat de auto voor hem plots moest remmen.

Hierdoor is de motor gaan schuiven en achter op de auto geklapt en kwam de achterruit eruit springen. De motor liep grote schade op door het ongeval en moest door een berger worden afgesleept. De motorrijder is door het personeel van de ambulance nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hij heeft er wel lichte verwoningen aan overgehouden en is door familie opgehaald.

De inzittende van de auto liepen geen letsel op maar waren geschrokken. Een kind in dit voertuig kreeg voor de schrik een traumabeertje van de hulpdiensten. De drukte rond de A20 was al groot door spoedreparaties verderop op de A12 en hierdoor ontstond nog meer file. Aan de andere kant van de A20 was er een file door automobilisten die naar de aanrijding keken.

Advertentie