8.5 C
New York
dinsdag 28 maart 2023

Gasten van Centrum Camino genoten van activiteiten tijdens wereldkankerdag

De vrijdagochtend stond in het teken van het verwennen van de vaste gasten van Centrum Camino. Er was een uitgebreide koffietafel, en verschillende activiteiten zoals voetmassages en kleur analyses. Na de activiteiten was er een gratis lunch en ter afsluiting een optreden van het Camino-koor.

De zaterdag ochtend opende de deuren al op tijd en werden de wethouders Klovert en de Haas ontvangen. zij kregen een rondleiding en een Primula bloem met de wens deze te geven aan iemand die leeft met of na kanker. Met deze handeling werd de dag geopend. 

Er mochten velen nieuwe gasten ontvangen er waren veel gesprekken, met een lach en een traan.  De activiteiten werden druk bezocht en de sfeer was warm en mooi. Een van de gasten zei; “had ik deze plek maar eerder gevonden, voor mij is het een warm bad. Ik kom zeker terug”.

De dag werd afgesloten met een paar mooie ballads gezongen door Celine.., Sing en Songwriter uit Utrecht en een voordracht van een mooi gedicht door een van de vrijwilligers. Iedereen kreeg een Primula bloem mee; bloem van hoop, groei en een nieuw begin.

Centrum Camino dankt alle sponsoren voor hun bijdrage waardoor deze dag extra feestelijk was zoals het lekkers bij de koffie, de bloemen en de primula-plantjes.

Advertentie