8.5 C
New York
donderdag 2 mei 2024

Concert MOZ-Art en Filomusica in samenwerking met Op Moer

11 maart 2023 wordt in Dorpshuis Op Moer in Moerkapelle een uniek concert uitgevoerd. MOZ-Art, de muziekschool van Zuidplas en Christelijk Ensemble Filomusica uit Moerkapelle zullen deze avond een gevarieerd programma laten horen.

Dit Concerto Tutti, ‘concert door allen’ is ontstaan door het enthousiasme voor muziek van alle partijen. Met dit concert willen we Moerkapellenaren de mogelijkheden van muziek laten zien en ervaren. Het bestuur van Dorpshuis Op Moer biedt ruimte aan beide groepen om te repeteren en individueel lessen te volgen. Er kan zo veel muzikaals in dit mooie dorp. Docenten van MOZ-Art verzorgen muzieklessen in Op Moer zoals klarinet-, saxofoon- en trompetlessen. Filomusica repeteert iedere twee weken op zaterdagochtend in Moerkapelle. Deze fijne samenwerking heeft ook geleid tot de aanschaf van een prachtige piano door Op Moer. Tijdens het Concerto Tutti zal Filomusica ook twee pianoconcerten laten horen met Judith Bokkers achter de piano.

Het Concerto Tutti zal een afwisselende avond worden. Leerlingen van MOZ-Art en Filomusica onder leiding van Martien van der Zwan zullen afwisselend optreden. Als slot van de avond wordt een gezamenlijk werk uitgevoerd. Tijdens de pauze zal ruimte zijn voor ontmoeting onder het genot van een kopje koffie, thee of fris. De toegang is gratis. Het concert begint om 19.30 uur in de Zuidplaszaal.

Filomusica kan nieuwe leden gebruiken, vooral bij de strijkers. Van harte welkom om een repetitie vrijblijvend mee te spelen. Op de site https://filomusica.collarco.nl/ is meer informatie te vinden.

Advertentie