8.5 C
New York
woensdag 19 juni 2024

Bijeenkomst Financieel veilig ouder worden op donderdag 30 maart

Op donderdag 30 maart vindt er in het kerkelijk centrum in Nieuwerkerk (J.A. Beijerinkstraat 53) een bijeenkomst plaats over Financieel veilig ouder worden. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Stichting ZO! en is in samenwerking met de Rabobank. Aanvang is om 13.30 uur en het eindigt rond 15.30 uur. Toegang is gratis, aanmelden niet nodig.

Financieel veilig ouder worden is een actueel thema. Steeds meer zaken worden digitaal geregeld of met behulp van een familielid, buren of kennis. Maar hoe doe je dat op een veilige manier? Sandra van Grieken, medewerker Dagelijkse Bankzaken van Rabobank, deelt praktijkvoorbeelden, tips en adviezen met de aanwezigen. Doel is dat zoveel mogelijk mensen in de toekomst financieel misbruik vroegtijdig herkennen. Welke stappen kunt u zelf nemen? Wat kunt u doen wanneer u een situatie niet vertrouwt? Ook wijkagent wijk Dorrestein Erwin van den Berg deelt zijn kennis en ervaring. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen.

Ook in de andere dorpen van Zuidplas vindt deze bijeenkomst plaats:

  • Vrijdag 14 april De Zespunt, Moordrecht
  • Woensdag 10 mei Hervormd centrum, Zevenhuizen
  • Donderdag 25 mei Op Moer, Moerkapelle

De bijeenkomsten beginnen om 13.30 uur en duren tot 15.30 uur

Advertentie