8.5 C
New York
donderdag 25 april 2024

Loopbaanbegeleiding voor jongeren

Vanaf maandag 1 mei start het jongerenwerk van Stichting ZO! met het aanbieden van loopbaanbegeleiding. Je zit op school, je studeert of je werkt al en je hebt het niet naar je zin. Misschien heb je op dit moment wel helemaal geen school/studie en geen werk en zit je thuis. Of je weet niet goed of je een vervolgstudie wilt volgen of dat je meteen na het behalen van een diploma een baan wilt zoeken.

Niet voor iedereen is het direct duidelijk wat men wil en kan en wat de mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt. Kom je uit Zuidplas en ben je tussen de 16 en de 27 jaar en vraag je jezelf af wat je wilt doen met school of werk? Dan is loopbaanbegeleiding wellicht iets voor jou! Middels deze begeleiding krijg je een duidelijker beeld van je persoonlijke kwaliteiten, eigenschappen, doelen en motieven. Hierdoor kun je zelf jouw loopbaanvragen beter beantwoorden en van daaruit een weloverwogen keuze maken.

Loopbaancoaches Kim Terbrack en Shawni Latuheru bieden maatwerk en begeleiden jongeren bij hun loopbaanvragen binnen max 7 afspraken. Ieder loopbaantraject start met een intake waarbij er samen wordt gekeken naar wat jij nodig hebt. Contact Heb je op dit moment al een vraag over deze loopbaanbegeleiding, neem dan contact op met Shawni Latuheru s.latuheru@stzo.nl 06-38072018.

Advertentie